Analitikai labormérleg

Analitikai labormérleg termékcsaládok

Explorer™ fél-mikró analitikai labormérleg

Explorer™ fél-mikró analitikai labormérleg

Az OHAUS zászlóshajója

 • Az Explorer sorozat monoblokk, precíziósan megmunkált mérőcellái az AutoCalTM-mel együtt kivételes pontosságot és tartósságot biztosítanak laboratóriumi és ipari környezetben egyaránt.
 • Az olyan funkciók, mint a négyszintű felhasználókezelés jelszavas védelem, a nem szerkeszthető rendszernapló, valamint a magas szintű konfigurálhatóság jól használhatók a GLP/GMP szabályozott alkalmazásokhoz.
 • A levehető kezelőpanel nagy színes érintőképernyővel, programozható infravörös érzékelőkkel, opcionális beépített ionizáló és automata ajtókkal, valamint keret nélküli huzatvédővel teszi az Explorer mérlegek használatát egyszerűvé és kényelmessé.
Explorer™ analitikai labormérleg

Explorer™ analitikai labormérleg

Az OHAUS zászlóshajója

 • A tömör fémtömbből precíziósan megmunkált mérőcellával felszerelt Explorer mérlegek rendkívül pontosak és tartósak, és ideálisak laboratóriumi és ipari környezetben.
 • Az olyan funkciók, mint a négyszintű felhasználókezelés jelszavas védelemmel és a nem szerkeszthető rendszernapló, valamint a magas szintű konfiguráció teszi az Explorer egyenlegeit a szabályozott alkalmazásokhoz.
 • A levehető terminál nagy színes érintőképernyővel, programozható infravörös érzékelőkkel, automata ajtókkal és keret nélküli huzatvédővel megkönnyíti és kényelmessé teszi az Explorer analitikai mérlegek használatát.
Adventurer™ analitikai labormérleg

Adventurer™ analitikai labormérleg

Intuitív mérlegek különféle igényekhez

 • Az Adventurer mérlegek színes érintőképernyővel, ikon alapú felhasználói felülettel és ergonomikus kialakítással rendelkeznek, így könnyen konfigurálhatók és használhatók.
 • Az olyan funkciók, mint a speciális mérési módok, többféle csatlakozási lehetőség és az AutoCal™ sokoldalúságot és rugalmasságot biztosítanak számos alkalmazáshoz.
 • A tartós felépítés, a nagy mérőfelületek, a helytakarékos huzatvédő kialakítás és a teljes ház használat közbeni burkolata lehetővé teszi a laboratóriumi, oktatási és ipari környezetben való használatra.
Pioneer™ fél-mikró analitikai labormérleg

Pioneer™ fél-mikró analitikai labormérleg

Gazdaságosság és a nagy teljesítmény kombinációja az alapvető mérésekhez

 • A PX5 nagy pontosságot és ismételhetőséget kínál az alapvető mérési alkalmazásokhoz laboratóriumi, ipari és oktatási környezetben, gazdaságos áron.
 • Az öntött fém alsó házzal, az alsó tálcával és a rozsdamentes acél mérleggel rendelkező PX5 strapabíró kialakítású a sokoldalú, hosszú távú használatra.
 • A Pioneer egy második soros kijelzővel rendelkezik a további információkért vagy útmutatásért, egy statikus eltávolító rúddal a kényelmes földelésért és USB-csatlakozással.
Pioneer™ analitikai labormérleg

Pioneer™ analitikai labormérleg

Megfizethető laborérleg a megbízható eredmények eléréséhez

 • A PX nagy pontosságot és ismételhetőséget kínál az alapvető mérési alkalmazásokhoz laboratóriumi, ipari és oktatási környezetben, gazdaságos áron.
 • Az öntött fém alsó házzal, az alsó tálcával és a rozsdamentes acél mérőtálcával a PX tartós kialakítású a sokoldalú, hosszú távú használatra.
 • Pioneer egy második soros kijelzővel rendelkezik a további információkért vagy útmutatásért, egy statikus eltávolító rúddal a kényelmes földelésért és USB-csatlakozással.
PR analitikai labormérleg

PR analitikai labormérleg

Munkahelyi rutinmérésekhez tervezve

 • A PR 3 alapvető mérési móddal, RS-232 csatlakozással az adatátvitelhez és tároláshoz, valamint belső kalibrációval (egyes modelleknél) van felszerelve, így ideális a rutin mérési alkalmazásokhoz.
 • A jól olvasható, fényes háttérvilágítású kijelzővel és egyszerű felhasználói felülettel felszerelt PR hihetetlenül könnyen kezelhető, szinte semmilyen előképzettség sem szükséges.
 • A PR kis helyigényével helyet takarít meg az asztalon, miközben nagy mérlegelési felületet biztosít. A PR tartós felépítésű, és rozsdamentes acél serpenyővel rendelkezik, hogy ellenálljon a mindennapi munkahelyi használatnak.
Best Hormet Kft.

Küldetésünk a tömegmérés területén alkalmazható legfejlettebb technológiák, megoldások eljuttatása Önökhöz, hogy munkájukat maximális hatékonysággal tudják elvégezni. Ebben segít a Best Hormet Kft. alapítóinak több mint 20 éves tapasztalata a mérlegtechnika területén, melynek köszönhetően bármilyen tömegmérési feladatra megoldást tudunk kínálni.

Ohaus analítikai mérlegek

1142 Budapest, Tatai utca 95 térkép

Horváth Zoltán: +36 (30) 553-3836

Lépjen velünk kapcsolatba