Best Hormet Kft.

Hivatalos OHAUS értékesítési partner és szerviz

Best Hormet Kft. - Hivatalos OHAUS értékesítési partner és szerviz

Küldetésünk a tömegmérés területén alkalmazható legfejlettebb technológiák, megoldások eljuttatása Önökhöz, hogy munkájukat maximális hatékonysággal tudják elvégezni. Ebben segít a Best Hormet alapítóinak több mint 20 éves tapasztalata a mérlegtechnika területén, melynek köszönhetően bármilyen tömegmérési feladatra megoldást tudunk kínálni.

Termékeink széles választéka biztosíték, hogy partnereinknek a legmegfelelőbb mérleget tudjuk ajánlani. Megoldásaink az egymérleges mérőponttól az informatikai hálózatba kötött, adatbázissal támogatott mérleg rendszerekig terjed.

Ahhoz, hogy tökéletes szolgáltatást nyújthassunk, elengedhetetlen a megfelelő műszaki háttér, melyhez a világon is elismert legjobb mérleggyártó partnerekkel dolgozunk együtt. A kreatív és innovatív szemlélet cégünk meghatározója.

Termékkínálatunk a legmodernebb fél-mikro analitikai laboratóriumi mérlegektől és gyors nedvességtartalom meghatározóktól az ipari több tonnás teherbírású mérlegekig terjed. A gyógyszertárak részére az ÁNTSZ, az élelmiszerkereskedelem számára a Nemzeti Fogysztóvédelmi Hatóság előírásainak teljes mértékben megfelelő hitelesített mérlegeket forgalmazunk. 

Minden tömegmérési igényre kínálunk megoldásokat. Berendezéseinket az ipar számos területén használják, a vegyi- és gyógyszeripar éppúgy, mint az élelmiszer-feldolgozók, a vizsgálati és kutató laboratóriumok, vagy az autóipari cégek és beszállítói. Hitelesített klinikai, kórházi mérlegek szintén a kínálatunk részét képezik.

Kérjük, lapozza végig honlapunkat, ahol megpróbáltunk átfogó képet mutatni termékkínálatunkról.

Tudjuk, hogy egy honlap minden kérdésre nem adhat egyértelmű választ, ezért kérjük keressen meg minket, hogy elküldjük Önnek a személyre szabott megoldásunkat és árajánlatunkat!

 

Bízunk benne, hogy hamarosan partnereink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel:

a Best Hormet Kft. csapata

Best Hormet Kft.

Küldetésünk a tömegmérés területén alkalmazható legfejlettebb technológiák, megoldások eljuttatása Önökhöz, hogy munkájukat maximális hatékonysággal tudják elvégezni. Ebben segít a Best Hormet Kft. alapítóinak több mint 20 éves tapasztalata a mérlegtechnika területén, melynek köszönhetően bármilyen tömegmérési feladatra megoldást tudunk kínálni.

Ohaus analítikai mérlegek

1142 Budapest, Tatai utca 95 térkép

Horváth Zoltán: +36 (30) 553-3836

Lépjen velünk kapcsolatba