Precíziós labormérleg

Precíziós labormérleg termékcsaládok

Explorer™ precíziós mérlegcsalád

Explorer™ precíziós mérlegcsalád

Flagship Balances from OHAUS

 • A tömör fémtömbből precíziósan megmunkált mérőcellával felszerelt Explorer mérlegek rendkívül pontosak és tartósak, és ideálisak laboratóriumi és ipari környezetben.
 • Az olyan funkciók, mint a négyszintű felhasználókezelés jelszavas védelemmel, a nem szerkeszthető rendszernapló, valamint a magas szintű konfigurálhatóság, így az Explorer mérlegei jól használhatók a szabályozott alkalmazásokhoz.
 • A nagy színes érintőképernyővel, programozható infravörös érzékelőkkel és keret nélküli huzatvédővel ellátott levehető terminálnak köszönhetően az Explorer precíziós mérlegei könnyen és kényelmesen használhatók.
Explorer™ nagy méréshatárú precíziós mérlegcsalád

Explorer™ nagy méréshatárú precíziós mérlegcsalád

Flagship Balances from OHAUS

 • A tömör fémtömbből precíziósan megmunkált mérőcellával felszerelt Explorer mérlegek rendkívül pontosak és tartósak, és ideálisak laboratóriumi és ipari környezetben.
 • A 2-D ütésvédelem és az IP54-es alapburkolat védi a mérleget a sérülésektől, míg az AutoCal™ automatikus belső kalibrációs rendszer biztosítja a teljesítményt.
 • A nagy színes érintőképernyővel és programozható infravörös érzékelőkkel ellátott levehető terminálnak köszönhetően az Explorer nagykapacitású mérlegei könnyen és kényelmesen használhatók.
Adventurer™ precíziós mérlegcsalád

Adventurer™ precíziós mérlegcsalád

Intuitive Balance Designed for a Variety of Needs

 • Az Adventurer mérlegek színes érintőképernyővel, ikon alapú felhasználói felülettel és ergonomikus kialakítással rendelkeznek, így könnyen konfigurálhatók és használhatók.
 • Az olyan funkciók, mint a speciális mérési módok, többféle csatlakozási lehetőség és az AutoCal™ sokoldalúságot és rugalmasságot biztosítanak számos alkalmazáshoz.
 • A tartós felépítés, a nagy mérőfelületek, a helytakarékos huzatvédő kialakítás és a teljes ház használat közbeni burkolata lehetővé teszi a laboratóriumi, oktatási és ipari környezetben való használatra.
Pioneer™ precíziós mérlegcsalád

Pioneer™ precíziós mérlegcsalád

Affordable Balance to Achieve Reliable Results

 • A PX nagy pontosságot és ismételhetőséget kínál az alapvető mérési alkalmazásokhoz laboratóriumi, ipari és oktatási környezetben, gazdaságos áron.
 • Az öntött fém alsó házzal, az alsó tálcával és a rozsdamentes acél mérőtálcával a PX tartós kialakítású a sokoldalú, hosszú távú használatra.
 • A Pioneer egy második soros kijelzővel rendelkezik a további információkért vagy útmutatásért, egy statikus eltávolító rúddal a kényelmes földelésért és USB-csatlakozással.
PR precíziós mérlegcsalád

PR precíziós mérlegcsalád

A rutin mérésekhez tervezve

 • A PR mérleg sorozat 3 alapvető mérési móddal, RS-232 interface-el az adatátvitelhez, valamint belső kalibrációval (egyes modelleknél) van felszerelve, így ideális a rutin mérési alkalmazásokhoz.
 • A jól olvasható, fényes háttérvilágítású kijelzővel és egyszerű felhasználói felülettel felszerelt PR mérleg sorozat hihetetlenül könnyen kezelhető, szinte semmilyen előképzettség nem szükséges.
 • A PR mérlegek kis helyigényével helyet takarít meg az asztalon, miközben nagy mérlegelési felületet biztosít. Tartós felépítésű, és rozsdamentes acél teherfelvevővel rendelkezik, hogy ellenálljon a mindennapi munkahelyi használatnak.
Best Hormet Kft.

Küldetésünk a tömegmérés területén alkalmazható legfejlettebb technológiák, megoldások eljuttatása Önökhöz, hogy munkájukat maximális hatékonysággal tudják elvégezni. Ebben segít a Best Hormet Kft. alapítóinak több mint 20 éves tapasztalata a mérlegtechnika területén, melynek köszönhetően bármilyen tömegmérési feladatra megoldást tudunk kínálni.

Ohaus analítikai mérlegek

1142 Budapest, Tatai utca 95 térkép

Horváth Zoltán: +36 (30) 553-3836

Lépjen velünk kapcsolatba